همه چیز درباره خیار + 5 تذکر مهم

by خیار in سپتامبر 5, 2019

خیار = مِنشاء = Cucumber
شرح: خیار گیاهی یک ساله است و کشت آن در بیشتر مناطق جنوبی کشور (در اواخر پاییز و طول زمستان) و در مناطق معتدله (به هنگام بهار) متداول است.
دورهء رشد و نمو خیار حدود 70-50 روز است. مناطق جنوبی کشور مانند جیرفت در یکسل دو تا سه بار کشت خیار دارند.
خیار دارای ارقام زیادی است که متداول ترین آن ها در ایران عبارت اند از:
خیار بیلانکوهخیار دولابخیار اصفهان.
خیار را در هر نوع خاک زراعی می توان کاشت.
نام عربی خیار: مِنشاء است.

همه چیز درباره خیار + 5 تذکر مهم

همه چیز درباره خیار + 5 تذکر مهم

 

همچنین بخوانید : همه چیز درباره موز + 4 تذکر خیلی مهم

تذکرات مصرف خیار:


1- حتی المقدور باید خیار را با نمک میل نمود. زیرا نمک دفع آب فراوان موجود در خیار را آسان می کند و ناراحتی معده را کاهش می دهد.
و در حدیثی است که امام صادق (ع) فرمودند: رسول خدا (ص) خیار را با نمک میل می نمودند.
2- خیار برای اشخاص سرد مزاج و اطفال کوچک مضر است.
3- خیار برای اشخاصی که معده و روده حساس دارند و برای رطوبتی ها مضّر است و باعث خلط و درد پهلو می گردد.
4- خیار ترشی دیر هضم است. به خصوص برای معده های بیمار یا ضعیف، و در صورت شروع زیان، درمانش، معجون های گرم و عسل است.
5- خیار بزرگ و زرد، کمی ترش است لذا خوردن آن باعث ایجاد ترس و وحشت در انسان می گردد.

Leave a Reply